De Daele

De Daele is momenteel voorzien van vloer- en luchtverwarming zodat we in de winter ook door kunnen gaan. Echter alleen in de weekeinden en evt. op de woensdag- en de vrijdagmiddag (Als het mooi weer is)

 
De Daele wordt gebruikt als zaaltje waar feestjes gegeven kunnen worden Je kunt hierbij denken aan verjaardagen, familiedagen, personeelsfeesten.
We proberen, als het weer dit toelaat, de feestjes plaats te laten vinden in een afgescheiden stukje van de speeltuin.
Bij wat minder weer kan er uitgeweken worden naar de Daele. Tevens is er ook plaats voor passanten die iets willen gebruiken.
 
Aan de rechterzijkant komt een speelstal met boerderij-thema. Het lijkt alsof er een tractor met platte wagen de schuur in rijdt. Je kunt vanaf de wagen met een glijbaan de kelder in. De kelder is 120 cm. diep en ca 90 cm. breed en loopt over de hele lengte van de speelstal. In het midden komt een waterput en aan de andere kant komt een drinkbak. Je kunt zowel via de bak als de put de kelder in en uit klimmen.   De speelstal is aangekleed met enkele mooie decorpanelen die alles te maken hebben met de boerderij. Zo ook is de kelder voorzien leuke schilderingen die de kinderen ongetwijfeld aanspreken.