Onze speeltuin

Eigen eten en drinken meenemen is NIET TOEGESTAAN in onze speeltuin.
De entree is gratis. De aanschaf, onderhoud en verdiensten komen dus uit de verkoop van eten en drinken, welke verkrijgbaar zijn in ons langsloopbuffet.
Wij houden ons het recht voor iemand de toegang weigeren bij overtreden van deze regel. Het kan zelfs zo zijn dat we overgaan tot het heffen van entree bij teveel overtredingen.

 
Zo loop je de speelweide in, een speeltuin met veel speelruimte voor eigen speelfantasieŽn   Bij mooi weer is de waterspeelplek veruit favoriet.
Soms kan het handig zijn om wat droge kleren mee te nemen. Eventueel hebben we plastic zakken beschikbaar.
 
Voor de kleintjes is er volop speelplezier in de speeltuin; o.a. een grote zandbak in vorm van een boot, twee ronde trampolines, een trein met wagon, een airtrampoline, schommels, kabelbaan, veerwippen, rekstokken, looptonnen, een schommeldraak, klimvliegtuig en een waterspeelplek.
  De zand-speelplek met graafmachine.
Verder is er een vierzijdige wip en een zand-speeltafel in de vorm van een draak etc. Er is volop ruimte rondom alle speeltoestellen.
 
De hond Woezel (Een Berner-Sennen hond) past goed op in speeltuin, heel soms zie je haar zelfs op de trampoline   Ook het vliegtuig spreek erg tot verbeelding bij de kinderen.
 
Je loopt in de speeltuin en ziet plotseling iemand komische bewegingen maken. Je denkt: dat kind is wel heel erg vrolijk. Totdat u dichterbij komt en geluiden hoort. Wat is hier aan de hand? U bent in de buurt van de interactieve sona. Maar pas op, kom niet te dichtbij want het werkt aanstekelijk.   Bij mooi weer is het hier een dolle boel. Water spuit van alle kanten. Er zijn drie programmaís die na elkaar worden doorlopen. Eerst spuiten de fonteinen. Daarna komt er water uit de boom, de kikkers en van het afdak. En als laatste komen er waterstralen uit de grond.
 
Opa is er maar druk mee, alle kinderen op de schommeldraak   En zo loopt u er weer uit.